•  

  • Besplatna registracija.
 •  

  • Mogućnost korišćenja foruma, direktorijuma i prodavnice.
 •  

  • Sticanje novih prijatelja i razvoj poslovnih veza.
 •  

  • Pozitivni rezultati.
Prednosti

Berza biljaka

Detalji oglasa: Stavka DANGOO-organsko peletirano đubrivo
Objavljeno 27/12/2013 , 2621 pogodaka.
Detalji oglasa
Cena: RSD 90
Naslov oglasa: DANGOO-organsko peletirano đubrivo
Lokacija: Beograd
Veličina: 200 gr.
Količina: 50
Zemlja isporuke: Srbija
Napomena o isporuci: kurirskim sluzbama
Prodavac
Ime: vladan
Telefon: -
Mobilni telefon: 062488866 062488866
Opis stavke

"DANGOO” je potpuno prirodno, organsko, domaće, peletirano đubrivo koje je podvrgnuto procesu fermentacije u trajanju 7 - 8 mesecbez izlaganja procesu sušenja (korišćenjem peći ili vrućeg vazduha),
bogato mikroorganizmima iz rodova
BacillusAzotobacterGlomusStreptomyces
koji obogaćuju zemljišnu mikrofloru, kao i huminskim i fulvo kiselinama.

Prednost  mikroorganizama u organskom  đubrivu “DANGOO”? Mikroorganizmi su osnov živog sveta bez kojih bi on nestao u jednom danu. Njihova glavna uloga je razlaganje organske materije i zatvaranje održivog prirodnog ciklusa kruženja materije. S tim u vezi, vidljiva je velika prednost đubriva “Dangoo” nad konkurentnim proizvodima.  Mikroorganizmi iz rodova Bacillus, Azotobacter, Glomus, Streptomyces vratiće život zemljištu i u velikoj meri smanjiti potrebu za primenom mineralnih đubriva. Uz to zahvaljujući njima “Dangoo” će uticati na pravilan porast, povećan prinos, cvetanje, dostupnost hranivnih elemenata i izdržljivost na stresne faktore (visoka i niska temperatura, aerozagađenja, bolesti, štetočine…).

Šta su huminske i fulvo kiseline i čemu služe?

Huminske i fulvo kiseline predstavljaju koncentrat produkta raspadnja organske materije u vidu minerala, zbog čega su poznati kao najbolji prirodni oplemenjivači zemljišta, čiji se uticaj najpre vidi kod zemljišta sa dugom eksplatacijom (plastenici, staklenici) kao i na peskovitim i glinovitim zemljištima. Pozitivna svojstva huminskih kiselina su mnogobrojna, jer stimulišu razvoj korisnih mikroorganizama u zemljištu, poboljšavaju vodni režim u smislu zadržavanje vlage i aeracije tla. Kod biljaka stimulišu rast, obojenost lišća i cvetova, kvalitet plodova, smanjuju stres izazvan različitim faktorima kao što su presađivanje, suša, visoke i niske temperature.

Berza biljaka